Elsan's Nust

Schapendoezen

 
 
Home
Over ons
De schapendoes
ONZE HONDEN
Pups
Nesten
Nakomelingen
Nieuws
Dekreuen
Foto's
Gastenboek
Links
Contact

 

Lieke

              

       Bloom Lycka van Elsan's Nust 

   Lieke is geboren op 30 januari 2021. Haar moeder is Skiere Lys Rosie van Elsan's Nust en haar vader Twinflowers Il Tasso Az Tobi

Lieke is een fijn gebouwd blauwschimmel teefje. Ze is nu al, op de leeftijd van 7 weken, een brutaaltje. We houden ons hart vast.

   

                                

Lieke is een energiek, grappig, attent, speels, lief en mooi pupje. Ze laat geen gelegenheid onbenut om haar moeder uit te dagen voor een spelletje en als die niet wil, dan ben ik 'het haasje', want gespeeld moet er worden.

Lieke groeit goed, eet goed, loopt graag mee op de wandelingen, schuwt het water nog wel ( alhoewel ze al een paar keer in de sloot en de beek is gevallen ), doet aan Balans&Co÷rdinatie ( voorloper van de behendigheid ), laat zich horen en is niet bang aangelegd.

                 

      

       

                  

      

       

       

           

 

                    

   

Lieke is het eerste jaar uitgegroeid tot een energiek, grappig, druk, blafferig, behendig, knuffelig, snel, waaks, schrander en mooi doesje.

Ze houdt van rennen, en het maakt haar niet uit waar...........strand, kanaal, weiland...........rennen is ÚÚn van haar dagelijkse bezigheden.

Wekelijks gaat ze mee naar de  behendigheidstraining. Zelf is ze op de leeftijd van 8 weken begonnen met Balans & Co÷rdinatie oefeningen, en nu loopt ze al een parcourtje behendigheid. Ze vindt het geweldig, alhoewel ze nog enorm is afgeleid door alles wat er op het veld gebeurd. Alle op het veld binnenkomende honden worden met een luid geblaf verwelkomd.

 

  

Lieke heeft in september 2021 deelgenomen aan een Internationale Schapendoestentoonstelling in Alsfeld Duitsland en werd daar, tot mijn verrassing 1e van de puppyklasse. Ze liet zich van haar beste kant zien.

 

 

      

 

             

 

 

                                      Lieke 1 jaar oud 

 

2008- Miranda Nijland